Võrkude rikkusː vabast tarkvarast vaba kultuurini

Selle nädala ülesandeks oli vaadata läbi Eric S. Raymondi Hacker-HOWTO.

Alustaksin häkkerite ja kräkkerite võrdlemisest, kust autor alguse sai. Tõsi, ma ei teadnud enne nende sõnade täpset määratlust ja erinevust. Nüüd saate meedias kindlasti vaadata uudiseid, kus häkkerid tungivad süsteemi ja nõuavad lunaraha.

Seejärel tuuakse kirjutistes välja hetked, mis kirjeldavad häkkeri suhtumist. Tahaksin välja tuua, kui erinev on häkkerite (tegelikult kräkkerite) pilt, mis endiselt meie mõtetes püsib, ja milline on tegelikkus.

Järgmisena räägime häkkerite põhioskustest. Loendis on järgmised programmeerimiskeeled: Python, Java, C / C ++, Perl, LISP. Saame kasutada ka Unixi. Mulle see osa meeldis, see andis motivatsiooni ja ideid proovida. Ma arvan, et see nädal ja see lugemine oli minu viimane tõuge Linuxi lõpuks proovida.

Autor rääkis ka häkkeristaatuse kultiveerimisest ja selle võrdlemisest nohikuga.

Kokkuvõtteks tahan öelda, et tõeline häkker võib olla eeskujuks meile kõigile. Häkker on distsiplineeritud, töötab / õpib palju, kontrollib emotsioone (sõja needused), rõhutab õigekirja ja korrektsust. Nende inimeste kohta on aga hoopis teine ​​arvamus.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога